Nya önskad teman för slots

Om man fick önska ett tema för slots så skulle spelutvecklare få en oändligt lång lista på förslag av tema-slots. Man får anta att det är en ganska komplicerad process att få alla tillstånd och avtal iordning när man ska göra en slot med ett tema. Om man som exempel tar Scarface så är ju det en film som gjorde på 30-talet. Dessförinnan var det en bok. Och den mest kända skapelesen med namnet Scarface är den ikoniska re-maken med samma namn med Al Pacino i huvudrollen. Vem är det egentligen som äger rättigheterna här? Jag råkar veta att Net Entertainment som har gjort sloten har en deal med Universal Studios. Fast jag vet inte om det är fler företag som är med i dealen. Min poäng är att det helt säkert är komplicerat.Det finns många olika slots på nätet med olika teman. Spiderman, Scarface, Jack and the Beanstalk, The Invisible Man, Marvel, Batman, Ace Ventura, Terminator, Aliens är några som jag kan nämna bara genom att tänka lite kort. Men om man skulle göra lite research så skulle man säkert kunna vaska fram kanske 50 olika slots med olika teman.Om jag fick välja ett tema på en slot så skulle jag gärna kära ett fotbollstema med gamla legender. Jag tänker mig att man skulle kunna göra ett roligt bonusspel med riktigta videosekvenser. Det finns redan fotbollsslots men alla som jag har spelat har inte varit i närheten av det som jag tänker mig. De har varit tråkiga allihop.Om man skulle välja en film som tema så skulle jag valt Pulp Fiction. Det skulle kunna ha blivit en grym slot med Jules Winnfield och Vincent Vega och Marcellus Wallace och hela gänget. Det är en slot som jag dock absolut inte tror kommer bli av. Men man kan ju alltid hoppas att det blir så.